iBroker als onafhankelijk verzekeringsmakelaar tussen u en de verzekeringsmaatschappijen

Zo regelen wij in alle onafhankelijkheid uw contract en uw schadegevallen.

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

iBroker Premium Verzekering als onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Dit betekent dat het iBroker-Team u bedient in volle onafhankelijkheid t.o.v. de verzekeringsmaatschappij waarmee u een contract aangaat.

Waarom is onafhankelijke service zo belangrijk?

“Niemand bijt graag in de hand die hem voedt”

Neem nu het geval van een verzekering bij de bank (Belfius, KBC, BNP, enzovoort). In dit geval ontvangt u de service van de bankagent die innig verbonden is met de achterliggende bank inzake zijn statuut en zijn verdiensten. U snapt meteen dat deze persoon minder krachtig uw belangen zal verdedigen tegen de bank die hem voedt in geval van schadebedragen die moeten worden uitbetaald.

Neem anderzijds het geval van een directe online verzekering die zonder tussenpersoon werkt (Corona direct, Yuzzu). In dit geval ontvangt u de service van de verzekeringsmaatschappij zelf. Zeker hier snapt u dat in geval van schade uw belangen niet optimaal verdedigd zullen worden.

Onafhankelijke verzekeringsmakelaars hebben sinds jaar en dag het grootste marktaandeel in handen in België vanwege het feit dat er geen belangenvermenging is met de verzekeringsmaatschappijen. Ze ontvangen een commissie op de contracten, die wettelijk vastliggen en niet verschilt van verzekeringsmaatschappij tot verzekeringsmaatschappijen. Op deze manier kan een onafhankelijk verzekeringsmakelaar u krachtig en in alle onafhankelijkheid verdedigen en bijstaan bij schade en alle andere facetten van uw verzekering.

Sterk Contract

Op basis van onze jarenlange ervaring van méér dan 30 jaar onderzoeken wij op voorhand welke verzekeringsmaatschappij het beste scoort voor uw ingave inzake prijs én kwaliteit. Wij werken enkel samen met de meest kwalitatieve verzekeraars op de markt. Zodat u gerust kan zijn dat de kern van uw iBroker premium verzekeringen steeds een stevig en kwalitatief contract bevat. Daarnaast kan u meteen online uw contract afsluiten voor een snelle en zorgeloze ervaring.

Onafhankelijke schaderegeling

Vanaf het moment dat een schadegeval zich voordoet tot de afronding ervan wordt u volledig en onafhankelijk bijgestaan door onze schade-experts. Wij verdedigen uw belangen krachtig en onafhankelijk tegen de verzekeraar en halen het maximale uit uw contract.

Persoonlijke hulp en advies

Wij zorgen dat u zich niets van uw verzekering hoeft aan te trekken bij wijzigingen aan uw contract. U geeft het gewenste simpelweg door aan iemand van ons team en wij regelen de rest! Daarnaast kan u onbeperkt beroep doen op ons professioneel en onafhankelijk advies omtrent verzekeringen.

Zo geven wij u premium gemoedsrust.