iBroker, dit is wie we zijn

Een fysieke én digitale verzekeringsmakelaar in België. Ons team én onze kantoren staan dagelijks voor u klaar.

De juiste verzekering zoeken en afsluiten, ingewikkeld en tijdrovend? Wij doen het graag voor jou. iBroker is jouw onafhankelijke verzekeringsmakelaar in België. Wij bieden jou een eenvoudige en volledig digitale manier om jouw verzekering af te sluiten. In alle vertrouwen kan je rekenen op onze persoonlijke hulp en advies.

Dit is wat we jou beloven

iBroker garandeert een sterk contract, op een eenvoudige manier afgesloten. Na afsluiting kan je rekenen op een krachtige en onafhankelijke schaderegeling. We ontzorgen je volledig en bieden je een persoonlijke dienstverlening. Moeiteloos en met een gerust hart. Dat is onze belofte.

 • Sterk contract
 • Onafhankelijke schaderegeling
 • Persoonlijke hulp en advies, ook in onze fysieke kantoren
Afbeelding4

Persoonlijk advies, volledig onafhankelijk

Waarom vinden we onafhankelijk advies zo belangrijk? Omdat we jouw belangen zo krachtig mogelijk willen verdedigen. We ondersteunen je steeds — bij schade en alle andere onderdelen van jouw verzekering — los van belangenconflicten en dus volledig neutraal.

Lees meer op makelaarinverzekeringen.be
Afbeelding6

iBroker als online kanaal van ABM Verzekeringen

ABM Logo App Met schadum

Een sterke service en een kwalitatief aanbod, dat is ook teamwork. We werken al sinds het begin samen met ABM verzekeringen. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring in zowel verzekering-, fiscaal- als financieel advies. Samen staan we sterk en zijn we er voor jou.


Pexels anna shvets 6250932

Vragen, feedback of hulp nodig?

We zijn er voor jou

Neem contact op, online of via onze fysieke kantoren. Wij helpen je verder, beloofd.

Veelgestelde vragen

 • Ben ik wel goed verzekerd?

  iBroker staat met haar premium service voor prijs én kwaliteit

  Wij streven ernaar ons te onderscheiden van andere online-kannalen en banken door een transparante en menselijke service aan te bieden. Daarnaast werken wij enkel samen met de meest kwalitatieve verzekeraars op de Belgische markt zodat uw contract steeds inhoudelijk kwalitatief is. Via de precontractuele informatie die wij meesturen bij een voorstel kan u steeds op een transparante manier zien waarvoor u bent verzekerd.

 • Hoe verdient iBroker geld?

  Wij krijgen commissie van de verzekeraar

  Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar krijgt iBroker van de achterliggende verzekeraar een commissiebedrag. Dit commissiebedrag is gebaseerd op de nettopremie. De nettopremie is de premie die u betaalt, verminderd met de wettelijke taksen en lasten. Wij ontvangen dezelfde percentages bij de verschillende verzekeraars waardoor we steeds onafhankelijk blijven in ons aanbod.

 • Wie of wat is iBroker?


  Ibroker is het online-kanaal van de bestaande verzekeringsgroep ABM Verzekeringen met zijn 3 locaties. Door meer dan 30 jaar ervaring bezitten zij de nodige expertise om kwaliteitscontracten af te sluiten en klanten krachtig bij te staan bij schade.

 • Wie is ABM verzekeringen?

  Een ervaren verzekeringsmakelaar

  ABM Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar die werd opgericht in 1989 en vormt de drijvende kracht achter iBroker. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen klanten terecht bij ABM voor optimale plaatsing van hun verzekeringen en bijstand bij hun schadegevallen.

 • Waar kan ik terecht met mijn vragen?


  Het afsluiten van uw contract kan volledig online óf via één van onze fysieke kantoren. Ook voor wijzigingen aan uw contract en schaderegeling kan u volledig zelf kiezen. We blijven ter beschikking voor fysieke afspraken maar respecteren iedereen die geheel digitaal wenst te communiceren.