Uw garantie op een correcte schaderegeling

Image banner

Sluit u een verzekering af voor bijvoorbeeld uw wagen of woning, dan gaat u ervan uit dat u in geval van schade een correcte vergoeding krijgt. In de praktijk valt dat wel eens tegen. Laat u daarom bijstaan door een verzekeringsmakelaar. Hij kent de polisvoorwaarden door en door en onderhandelt in uw naam met de verzekeringsmaatschappij. Het gevolg: u hoeft zich nergens om te bekommeren en ontvangt een correcte schadevergoeding.

Een brand, een zwaar ongeval of waterschade aan uw woning … Naast de materiële schade moet u in gevallen van rampspoed ook emotioneel heel wat verwerken. Financiële beslommeringen zijn dan wel het laatste waaraan u wil denken.

De makelaar als tussenpersoon tussen u en de verzekeringsmaatschappij

Een verzekeringsmakelaar neemt al het papierwerk van u over en regelt alles met de verzekeringsmaatschappij. Wanneer er een expert wordt aangesteld, komt de makelaar ter plaatse. Hij neemt zelfs contact op met een vakman, indien u dat wenst, zodat de geleden schade snel kan hersteld worden.

Juiste schadevergoeding dankzij een makelaar

Maar een verzekeringsmakelaar zorgt er ook voor dat uw schadeclaim correct ingediend wordt én volgt de hele situatie op de voet op. Als expert in verzekeringen kent hij de polisvoorwaarden als geen ander. Die kennis speelt hij uit in uw voordeel. Zo hoeft u zich werkelijk nergens zorgen om te maken.