Zo gaan we voor jou te werk

Geen tijd en weinig goesting om verzekeringen te vergelijken, de beste af te sluiten en achteraf ook op te volgen? Wij begrijpen dat. Meer nog, we doen dit graag —en goed— voor jou. Volledig online maar niet onpersoonlijk. We blijven je steeds bijstaan achteraf, da’s voor ons vanzelfsprekend.

Wie zijn we?

Online én zonder zorgen

We zeiden het al, wij doen wel graag waar jij geen tijd voor hebt. Dankzij iBroker sluit je volledig digitaal de beste verzekering voor jouw noden af. Geen gedoe, geen onnodige vragen. Zo heb jij tijd voor de dingen die voor jou echt belangrijk zijn, zonder zorgen — daar kan je ons op vertrouwen.

Afbeelding7

Zo werkt het

 1. Jouw persoonlijk voorstel

  Jij vertelt ons wat je nodig hebt en belangrijk vindt. Wij berekenen, vergelijken en doen je een persoonlijk voorstel.

 2. Online afsluiting

  Denk er gerust even over na. Wanneer jij beslist hebt, kan je meteen en volledig online jouw verzekering afsluiten.

 3. Wees gerust

  Wij doen de rest. Geniet van jouw premium gemoedsrust, wij blijven je als experts persoonlijk bijstaan.

Calculator

We beheren jouw contract intern en staan je steeds bij

We zijn er steeds voor je, met raad én daad

De wereld van de verzekeringen kan soms ingewikkeld zijn, dat weten we. We zoeken steeds samen met jou naar de juiste antwoorden en de beste oplossingen op al jouw vragen. Je staat er niet alleen voor. We hebben hieronder trouwens al de meest gestelde vragen opgelijst maar aarzel niet om ons te contacteren als jouw vraag of antwoord daar niet tussen staat. Elke situatie is anders, iedereen is uniek.

Contacteer ons

Veelgestelde vragen

 • Ben ik wel goed verzekerd?

  iBroker staat met haar premium service voor prijs én kwaliteit

  Wij streven ernaar ons te onderscheiden van andere online-kannalen en banken door een transparante en menselijke service aan te bieden. Daarnaast werken wij enkel samen met de meest kwalitatieve verzekeraars op de Belgische markt zodat uw contract steeds inhoudelijk kwalitatief is. Via de precontractuele informatie die wij meesturen bij een voorstel kan u steeds op een transparante manier zien waarvoor u bent verzekerd.

 • Hoe verdient iBroker geld?

  Wij krijgen commissie van de verzekeraar

  Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar krijgt iBroker van de achterliggende verzekeraar een commissiebedrag. Dit commissiebedrag is gebaseerd op de nettopremie. De nettopremie is de premie die u betaalt, verminderd met de wettelijke taksen en lasten. Wij ontvangen dezelfde percentages bij de verschillende verzekeraars waardoor we steeds onafhankelijk blijven in ons aanbod.

 • Wie of wat is iBroker?


  Ibroker is het online-kanaal van de bestaande verzekeringsgroep ABM Verzekeringen met zijn 3 locaties. Door meer dan 30 jaar ervaring bezitten zij de nodige expertise om kwaliteitscontracten af te sluiten en klanten krachtig bij te staan bij schade.

 • Wie is ABM verzekeringen?

  Een ervaren verzekeringsmakelaar

  ABM Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar die werd opgericht in 1989 en vormt de drijvende kracht achter iBroker. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen klanten terecht bij ABM voor optimale plaatsing van hun verzekeringen en bijstand bij hun schadegevallen.

 • Waar kan ik terecht met mijn vragen?


  Het afsluiten van uw contract kan volledig online óf via één van onze fysieke kantoren. Ook voor wijzigingen aan uw contract en schaderegeling kan u volledig zelf kiezen. We blijven ter beschikking voor fysieke afspraken maar respecteren iedereen die geheel digitaal wenst te communiceren.